No products in the cart.

top

Ungecamp – Hjerterum & Urkraft juni 2025

Ungecamp – Hjerterum & Urkraft juni 2025

Ungecamp er for dig mellem 18 og 30 år, som har lyst til at mødes med andre unge omkring meditation og selvudvikling, og som gerne vil udfolde kontakten til dit hjerte og til din urkraft. 

Som ung er man ofte i gang med at finde ud af, hvem man er. Det er en opgave at være sig selv i mødet med andre, og det kan være vanskeligt at vælge til og fra. De valg, vi tager, er med til at skabe retning i vores liv. Derfor er det vigtigt at kende sig selv godt, så man træffer valg i overensstemmelse med den, man er. En øget kontakt til urkraft og hjerterum kan åbne for adgangen til de ressourcer i dig, som dels handler om styrke, instinkter og beslutsomhed, dels om tillid, egenomsorg og accept. De ressourcer er gode at trække på i en kompleks hverdag, og når du skal finde vej i livet.

Indhold

Campen blander meditation og fordybelse med ekspressive øvelser, hvor vi arbejder med krop, kraft og udtryk. Der vil være korte oplæg om forskellige emner og snak i mindre grupper. Som deltager vil du opleve, at undervisningen tager fat i din aktuelle proces og det, som fylder for dig på det givne tidspunkt. Målet er, at du går fra weekenden med nye værktøjer, indsigter og perspektiver, så du kan opleve endnu mere tilfredshed i dit liv.

Du er velkommen, uanset hvor lidt eller megen erfaring du har med meditation og selvudvikling.

Praktisk

Dato: Fredag d. 27. juni kl. 17.00 til søndag d. 29. juni kl. 16.00.
Tidspunkter for undervisningen er: fredag kl. 17.00-21.30, lørdag kl. 9.30-18.00 og søndag kl. 9.30-16.00. Derudover er der fællesspisning og bålaften samt mulighed for at deltage i fællesmeditationer på Tigerens Rede.

Pris: 1600 kr. (heraf 200 kr. til fællesmåltider). Hvis du tilmelder dig senest den 1. april 2025 eller er medlem af Hjerterum i Århus, er der 20% rabat på kursusprisen (i alt 1320 kr.)

Betaling: Bankoverførsel til 2570 – 0570825666 eller mobilepay til 30456924. Husk at angive navn ved betaling.

Mad: Kaffe, te, kage og aftensmad fredag og lørdag er inkluderet i kursusprisen. Morgenmad og frokost skal du selv medbringe.  

Overnatning: Du kan overnatte gratis i eget telt og bruge toilet- og badefaciliteterne på Tigerens Rede. Ønsker du i stedet privat overnatning (100-150 kr. pr. nat), kan du finde information om det her (link til Tigerens Redes hjemmeside https://www.tigerensrede.dk/overnatning-indkoeb-og-madlavning/ 

Der er også enkelte overnatningspladser i dobbeltværelser på Tigerens Rede (100 kr. pr. nat). Skriv til manja@tigerekspressen.dk, hvis du ønsker det. 

Introbrev: Som en del af forberedelsen beder vi om, at du senest tre dage inden campen sender et kort statusbrev om dig selv, om hvor du er i livet, og hvad der fylder lige nu. Brevet sendes til manja@tigerekspressen.dk

Underviserne

Ditte og Manja er begge erfarne undervisere, som bestræber sig på at skabe en tryg ramme for både den enkelte deltager og for de processer, der sker i en gruppe. Samtidig inviterer rammerne også til hygge, bålaften og socialt samvær. 

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om Ungecampen er noget for dig, så kontakt Ditte eller Manja: 

Ditte Hoffmann Frydendal på Ditte@tigerekspressen.dk eller tlf.: 23430590 

Manja Harsted Flammild på Manja@tigerekspressen.dk eller tlf.: 30456924 

SKU: 27679 Categories: -