No products in the cart.

top

Powertantra – lyst og frihed

Powertantra – lyst og frihed

PowerTantra er at vække al den kraft, vi rummer, for at få et godt liv og befri vores bevidsthed.

Tantra giver glæde, kraftfuldhed og gnisterne springer. Skønt! Men gnisterne kan også give problemer. Kraftfuldhed kan vise sig som den vrede, der udfordrer mange forhold. Og det gælder både den vrede, der kommer til overfladen, og den, der ikke gør.

Men det er faktisk ikke vreden selv, der er problemet, det er vores håndtering af den. Og i vrede er der meget kraft til forandring og til at komme dybere og højere. Og den giver mere glæde, når den forløses.

Når du får fat i din kraftfuldhed, åbner det også for seksualiteten. Man får problemer af vejen og kan mødes på et dybere plan. Det lukker op for din indre autoritet og kompromisløshed – og I vil være friere sammen.

Kurset giver redskaber til at integrere vreden og andre former for kraftfuldhed som en ressource både i den enkelte og i et parforhold. Så vi skal arbejde med kraftfuldhed i det lodrette, vejen til større samhørighed – og hvordan en tantrisk seksualitet rent praktisk kan passe ind i hverdagen.

Kurset er både for jer, der vil have tantra i jeres parforhold og til dig, som gerne vil være klogere på emnet. Kurset kan også være en god forberedelse, hvis du ønsker at finde en tantrapartner.

Temaerne præsenteres i oplæg, og der vil være plads til fri dialog, hvor man kan kommentere og spørge. Dagene indeholder desuden meditative øvelser og fri bevægelse til musik. Der foregår ingen seksuelle aktiviteter på kurset.

PowerTantra ved Astrid Lindvig og Thomas Lindvig

Kursusholdere er Thomas Lindvig og Astrid Lindvig.

Kontakt for spørgsmål på: info@powertantra.dk eller på mobil: 61354130 (Thomas) / 20616842 (Astrid).

Thomas og Astrid har været tantrapar siden 2005, og tantra har i alle årene været omdrejningspunkt for deres ægteskab. I 2021 udgav de bogen “Power Tantra – vejen til forening”, hvor de giver deres erfaringer videre i en meget personlig fortælling om et liv med job, familie, hus og hjem og vilde tantriske processer. Bogen er skrevet i et konkret, letlæst sprog og indeholder mange øvelser.

Bogens har forord af Anne Sophie, og her skriver hun:
“… De spænder vidt i deres beretning, nemlig fra en voldsom kraft i dybet til et højt spirituelt perspektiv, og midt i det skal en helt almindelig hverdag med arbejde, hus og barn fungere. Det er en stor mundfuld, men det lykkes dem – og det er ét af bogens glædelige budskaber…”

Thomas og Astrid er også medstiftere af TantraUddannelsen, som du kan læse mere om her.

Dato og tid:

Fredag 31. oktober 2025 kl 18-21.30
Lørdag 1. november 2025 kl 10-17.30
Søndag 2. november 2025 kl 10-16

Pris pr person:

1800 kr inkl moms

Betaling:

Send beløbet til Mobilepay 61354130 (Thomas) eller via netbank til 8113-5835587.

Ungdomsrabat:

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl. Pris pr. person med ungdomsrabat: 1440 kr. inkl moms. 

SKU: 27591 Categories: -