No products in the cart.

top

Dynamisk Energibevidsthed v/Jukas Killemose Sep 25

Dynamisk Energibevidsthed v/Jukas Killemose Sep 25

Dynamisk Energibevidsthed giver dig mulighed for at arbejde dybtgående med proces, meditation og bevidsthed. Du arbejder med det, som ER lige nu – med dine potentialer og udfordringer – og du får inspiration til det næste skridt på din vej. Undervisningen kræver, at du er parat til at tage ansvar for din egen proces. 

Indhold

Undervisningens kerne er en daglig session af 2 times varighed. En session kan beskrives som en dynamisk meditation. Den understøttes af høj musik af forskellig art, hvor du bygger energi op og aktiverer dit energisystem gennem bevægelse, dans og meditation. Det er hundrede procent op til dig, hvor meget eller lidt, du ‘giver los’. Vi er naturligvis vågne for hinandens grænser. 

Når dagen er slut, mediterer Jukas på de enkelte deltagere, og dagen efter din session får du gennem en samtale med ham individuel vejledning og en særlig meditation lavet til dig og tilpasset din proces og erfaring. Du rejser hjem med et præcist og dynamisk afsæt til din videre spirituelle udviklingsproces, uanset om du er begynder eller meget erfaren.
For at sikre størst muligt udbytte, gives alle tilbagemeldinger, mens alle deltagere er til stede. Der kan være meget læring i at høre andres tilbagemeldinger og respons.

Ud over session er undervisningen bygget op omkring foredrag, meditation, healing og samtale med de øvrige deltagere.

 

Praktisk

Hvis du er ny på Dynamisk Energibevidsthed på Tigerens Rede, skal du sende et introduktionsbrev på 1 til 2 sider direkte til Jukas på adressen kraftfuldt@gmail.com.  Brevet er fortroligt og vil kun blive læst af ham. Sammen med brevet bedes du sende et foto. Fotoet gør det lettere at koble ansigt med navn og tage godt imod nye deltagere. I introduktionsbrevet fortæller du lidt om hvem du er, om dine erfaringer med meditation, personlig udvikling og spirituel proces, samt om din motivation for deltagelse i undervisningen. Alder og evt. helbredsproblemer bedes også oplyst. Du er ikke optaget på holdet, før brevet er modtaget, og du har fået tildelt en plads. 

Hvis du har været på Dynamisk Energibevidsthed før, vil Jukas skrive til dig kort efter tilmelding om der er plads på holdet. Når du har fået en plads betales depositum på 600 kr og restbeløbet betales 4 uger før kursusstart.   

Hvis du er i tvivl om Dynamisk Energibevidsthed v/Jukas Killemose er noget for dig, så skriv til kraftfuldt@gmail.com ring til Jukas på 26606920 

SKU: 27572 Categories: -